Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

divendres, 15 d’agost de 2014

En marxa la 5a Festa Estellés de 2014

RedactaVeu / València.
 Un altre any l'escriptor Josep Lozano ens convida a celebrar la 5a Festa Estellés en els mesos de setembre i octubre, a partir de la data de naixement del poeta el 4 de setembre.
 
Com bé diu Josep Lozano en la Lletra de convit  2014. V Festa Estellés que podeu llegir en el blog : “si volem dignificar i cohesionar la nostra llengua i cultura, i consolidar una festa identitària i lúdica, perquè siga una tradició, un referent, hem de continuar fent-la. Perquè no es pot bastir res positiu sense esperança de canvi i de millora, sense la constància en els nostres propòsits, i aquest és un dels possibles camins.“
 
L'escriptor ens fa  un suggeriment que ja va fer l'any passat: “I és que per tal de donar més diversitat a l’acte podríeu, en la primera part, llegir poemes d’altres poetes, preferiblement de poetes en la nostra llengua, i la segona i última dedicar-la a Vicent Andrés Estellés”
 
I també ens demana que “... envieu les dates de celebració –per tindre’n constància– i els cartells i les imatges de la 5a FESTA en format jpg, a jlozanolerma@gmail.com, per tal de penjar-les en el bloc Festa Estellés, que gestiona l'escriptor Àlan Greus, i que si voleu entrar-hi és: http://festaestelles.blogspot.com.es.
 
Des de LA VEU, com van fer en l'especial Estellés de 2013, vos demanem també que ens remeteu enguany la informació de l'acte del vostre municipi al correu electrònicredaccio@laveupv.com,  i, tant l'escrit de l'anunci de la festa, com la crònica, imatges o vídeos del sopar celebrat, els editarem ací  i els difondrem a través de les xarxes de La Veu.