Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 28 de març del 2013

Solidaritat amb el professorat de Castelló


El PP de Castelló comença una cacera de bruixes contra professors i activa una campanya convidant els alumnes a denunciar professors que 'adoctrinin'
'Em volen adoctrinar, que no t'emboliquin' és el nom de la campanya que ha engegat la delegació de les Noves Generacions de Castelló amb l'objectiu d'empaitar el professorat que s'escapi de les seves directrius. Amb aquesta campanya, la joventut del PP convida els estudiants a denunciar anònimament els professors que 'adoctrinin' enviant un correu electrònic a una adreça gestionada per la formació.
Seguir llegint [+]

Des d’ENLLAÇATS NO ACATEM, i mentre que la plataforma ENLLAÇATS PER LA LLENGUA no estableixi mecanismes per actuar en casos urgents animarem a la resta de més de 700 entitats que hem donat suport a la campanya, a activar-nos en defensa de qualsevol atac que sofreixi la llengua en qualsevol territori.
Un atac a la llengua a qualsevol part dels territori, és un atac a la llengua en tots els territoris.

 Enllaçats NO Acatem, condemnem l’atac premeditat contra la llengua, planificat i executat per administracions i institucions que depenen del PP, amb la finalitat de convertí la llengua catalana en una llengua secundària i residual, abocant-la així al seu extermini.
En el cas de Castelló l’atac va més enllà de la llengua, per convertir-se en una persecució a la llibertat d'expressió i de les persones a qui hem confiat la formació de les futures generacions; per tant, ens solidaritzem amb el professorat de Castelló, víctima d'aquest nou intent d'acabar amb les llibertats individuals i col·lectives.

DAVANT L’AGRESSIÓ A LA LLIBERTAT D’EXPRESSIÓ I AL DRET A LA FORMACIÓ I INFORMACIÓ, US DEMANEM
La vostra condemna a la persecució que s’ha iniciat a Castelló i el suport a mestres, professors i professores.
·         En primer lloc difonent la notícia i trencant el silenci còmplice i intencionat que empara la impunitat als botxins.
·         En segon lloc fent arribar el vostre suport al conjunt del professorat a través de qualsevol dels següents correus.
·          
CASTELLÓ PER LA LLENGUA
COL·LECTIU DE LA LLENGUA I LA CULTURA CASTELLÓ
SINDICAT D'ESTUDIANTS DELS PAÏSOS CATALANS - SECUNDÀRIA CASTELLÓ
INTERSINDICAL VALENCIANA
FEV - FEDERACIÓ ESCOLA VALENCIANA

ENLLAÇATS PER LA LLENGUA. Ara més que mai, que no ens separin!