Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 4 d’octubre del 2012

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE MALLORCA


ENLLAÇATS NO ACATEM, que es centra en la defensa de la llengua pròpia en tots els territoris dels Països Catalans, celebra aquesta iniciativa a la qual dóna ple suport i recolzament. Entenem que les lluites nacional, social i cultural són indestriables per a una reunificació plena i lliure dels Països Catalans.
Endavant Companyes i companys! Entre tothom ho farem tot.

ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE MALLORCA (ANC-Mallorca)

Aviat rebreu la informació d’aquesta nova assemblea de la societat civil de Mallorca des del correu propi que s’obrirà ben aviat. Avui l’enviam des d’aquest correu per facilitar la feina a les persones que, a títol personal, formam part d’aquesta assemblea i per facilitar l’enviament de la informació als mitjans de comunicació.
ANC-Mallorca

                                               COMUNICAT DE PREMSA. 4 D’OCTUBRE DE 2012
Ahir es celebrar la segona reunió per parlar de la col·laboració i /o participació amb l’Assemblea Nacional Catalana, al Monestir de la Real a Mallorca. A la primera reunió de dia 30 d’agost de 2012 hi va haver unes 12 persones, en aquesta segona n’hi van assistir més de 50.
Hi va haver un intens i interessant debat sobre si volíem una assemblea nacional pròpia o una que mantingués una vinculació amb la del principat. Es va valorar el camí que ha emprès el poble de Catalunya amb els seus representants polítics. I després d’haver escoltat les diferents posicions dels assistents es varen concretar uns quants punts:
1.      Constituir l’Assemblea Nacional Catalana vinculada amb l’Assemblea Nacional Catalana del Principat. 
2.      Donar-li un nom: Assemblea Nacional Catalana de Mallorca
3.      Constituir un secretariat provisional per
a.       organitzar el debat intern amb una bona metodologia de treball que ens permeti
b.      redactar una proposta d’objectius,
c.       fer una proposta d’accions,
d.      fer una proposta de calendari i
e.       establir uns primers contactes amb Menorca i les Pitiüses, per saber si hi ha interès de les persones de les altres illes en comunicar-se amb nosaltres, i/o cooperar, interactuar, fer accions paral·leles, donar-nos suport mutu, avançar i /o reflexionar junts... o que a cada illa facin el seu propi camí o es relacionin o no, directament amb el Principat...
Convocar una 3a reunió de l’Assemblea Nacional Catalana de Mallorca dijous dia 29 de novembre de 2012 per debatre els objectius, el calendari, les propostes, explicar els contactes amb les altres illes i el que determini el Secretariat Provisional de l’ANC-Mallorca