Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dijous, 22 de març del 2018

Un 'Google Maps' per a localitzar la petjada d'Estellés arreu del territori

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial

El projecte impulsat per l'Agència de Promoció del Valencià de Burjassot demana la participació ciutadana a través de fotografies i ubicacions de l'empremta del poeta als municipis


L'Agència de Promoció del Valencià de l'Ajuntament de Burjassot, AVIVA, ha llançat un projecte participatiu a partir del qual es crearà un mapa interactiu sobre la presència del poeta Vicent Andrés Estellés al País Valencià.
Així, el projecte –depenent de la Regidoria que dirigeix Maria Viu– consisteix a enllaçar a un mapa de Google les imatges que facen referència a Vicent Andrés Estellés amb l'etiqueta #AcíEsticVAE i així, de manera cooperativa, formar entre tots un gran arxiu visual. La creació d'aquesta mena de Google Maps estellesià arreplegarà totes aquelles referències fotogràfiques del poeta i de la seua obra que envien les persones interessades a participar en aquest projecte i, així, poder confeccionar un "arxiu estellesià virtual: el mapa interactiu #AcíEsticVAE", explica l'Ajuntament de Burjassot a través d'un comunicat.
Per a confeccionar-ho, des d'AVIVA sol·liciten que totes les persones que vulguen participar envien una imatge i la descripció del lloc on es troba aquesta al correu electrònic de l'Agència de Promoció del Valencià del consistori de l'Horta Nord (aviva@ayto-burjassot.es).
Aquest mapa interactiu pretén ser un projecte col·lectiu i enriquidor amb el qual, entre moltes persones, es puga crear un vertader mural estellesià, explica l'Ajuntament. I és que, tal com afirmen des de l'agència, Vicent Andrés Estellés "està present de llarg a llarg de les terres valencianes".
"No debades –afegeixen–, els seus poemes recorren poblacions, llocs i carrers del que ell denominava Mural del País Valencià. El seu nom està en carrers, avingudes, instituts i, fins i tot, centres culturals de nombrosíssims municipis valencians".

Pots seguir el Canal de Telegram de Boladevidre: https://t.me/BoladevidreOficial