Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

dimarts, 15 de gener del 2013

SUPORT A L'OBRA DE TOTS !!!


Amics/amigues,

Com sabeu el passat 17 de desembre va començar una campanya de micromecenatge, promoguda per l'OCB, per aconseguir finançament per realitzar el documental dels 50 anys de l'entitat. Aquesta campanya finalitza dia 25 de gener. El temps s'acaba! Us adjuntam la informació perquè ens ajudeu a difondre-la. I a veure si aconseguim l'objectiu!

A l'avançada, gràcies per tot. 
  
Antoni Mir
EL TEMPS S’ACABA!
DONEM UN FORT IMPULS A LES APORTACIONS!  


“Documental sobre mig segle de lluita dels mallorquins per mantenir viva la llengua catalana. Mig segle de l’Obra Cultural Balear (1962-2012). Hem lluitat 50 anys i lluitam ara més que mai. Tenim una història, ens importa i la volem contar”

No hi hem volgut renunciar a pesar del setge econòmic que pateix avui l’entitat. Per això acudim al micromecenatge: junts, ho farem possible!

L’OBRA DE TOTS” necessita aconseguir 15.000€ en 40 dies. El termini acaba dia 25 DE GENER DE 2013. Si no arribam als 15.000€, les quantitats que els mecenes s’hagin compromès a aportar no es faran efectives i el projecte no rebrà el finançament.

Tots hi podem aportar, tots podem ajudar fent-ne difusió. Entra i segueix la campanya a http://www.verkami.com/projects/3953

Gràcies!