Google+ Google+

TRADUEIX / TRANSLATE

diumenge, 30 de setembre del 2012

EN BAUZÁ DEFENSA LA COVARDIA I L'AMAGAR LA CARA DELS JOVES DE NNGG DEL PP


COMUNICAT DE PREMSA D'STEI-i (Balears) http://dbalears.cat/actualitat/balears/-110.html
El president Bauzá, du les sabates girades de peu. Aplaudeix un vídeo que pot ser considerat un cas de CIBERASSETJAMENT i no ha previst la transcendència que tendran les seves paraules. De cop i volta allò que pretén esser un acte ofensiu cap al professorat de les illes, perpetrat per
"Nuevas Generaciones del PP", es converteix en un acte que té el suport del president del govern. En Bauzá defensa la covardia i l'amagar la cara  dels joves de NNGG del PP.
S'entén per ciberassetjament quan una persona humilia o ridiculitza una altra per mitjà d'internet, telèfons mòbils o altres tecnologies telemàtiques.
El professorat se sent doblement molest per aquestes paraules pronunciades al nostre Parlament per part de la persona que encapçala el govern, el senyor José Ramón Bauzá. En temes de llengua i d'ús del català ja li hem vist perdre les formes i els papers, al president, en unes quantes ocasions públiques i privades.
Senyor president, som davant un possible cas de Ciberassetjament i vostè encara ho aplaudeix? Aplaudeix que, a més a més de l'alt índex de fracàs escolar, de l'augment de les ràtios d'alumne per aula i de les hores lectives del professorat,  de la disminució del sou i la supressió de la paga extra, es vulgui atacar el professorat? Troba vostè que ens ha d'obsequiar amb pronunciaments antipedagògics i antisocials d'aquest estil? Vostè, com a màxima autoritat votada pel 20% del cens de l'electorat, ha de poder comptar amb el professorat si és que realment té interès en desenvolupar el punt estrella del seu programa electoral, cosa que no ha fet fins ara, i és posar en marxa les famoses AUTOPISTES DE L'EDUCACIÓ.

Creim que el paper del president del govern no és animar el jovent a no mostrar la cara, a fer un acte de covardia, a atacar sense proves el professorat que treballa per l'educació de tots els infants i joves de les Balears, que defensa un model d'escola que és un referent internacional i un model d'integració social.
Més informació: Secretària de Normalització lingüística i política educativa de l’STEI Intersindical